Izbornik
Vaša košarica

Česta pitanja

Kupac može odabrati jedan od sljedećih načina plaćanja:

1. AVANSNA UPLATA: Uplata na žiro račun ENVISION d.o.o. HR8524840081107693326 otvoren kod RAIFFEISENBANK AUSTRIA.
2. LEASING: Za veće narudžbe nudimo i financiranje kroz leasing opciju u dogovoru s vanjskom leasing kućom. Za više detalja slobodno nas kontaktirajte.
Dostavu vršimo kurirskim službama DHL Express, DPD i FedEX.
Cilj nam je da sve narudžbe budu poslane u roku od jednog radnog dana. Većina narudžbi bude isporučena unutar 1-4 radna dana dok za otoke može potrajati koji dan duže.
Ukoliko vam je hitno potrebna vaša narudžba, kontaktirajte naš prodajni tim prije narudžbe i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da vam narudžba bude isporučena što je prije moguće!
Ukoliko nije drugačije dogovoreno, osobno preuzimanje nije moguće.
Sva oprema nalazi se na udaljenoj lokaciji te iz logističkih razloga isporuku vršimo isključivo dostavnom službom na vašu lokaciju što samu isporuku maksimalno ubrzava.
Apsolutno, opremu možemo ispručiti u bilo koji dio svijeta.
Sva oprema dolazi standardno sa jednogodišnjim jamstvom s mogućnošću produljenja jamstva do 3 ili čak 5 godina. Hardver i komponente prate se putem serijskog broja tako da možemo brzo obraditi zahtjeve za jamstvo.

Svi naši obnovljeni poslužitelji, oprema za pohranu podataka, memorija i dijelovi prolaze rigorozno testiranje u 25 točaka i proces pretkvalifikacije prije stavljanja na zalihu i otpreme. To osigurava najvišu moguću kvalitetu i stanje za svu opremu koju nudimo.

Kako bismo vam osigurali potpuni mir i zadovoljstvo, svaki dio koji nudimo dolazi s našim sveobuhvatnim jamstvom. Ukoliko u bilo kojem slučaju pronađete problem s nekim od naših proizvoda, naš tim stručnjaka će vam pomoći da brzo i učinkovito riješite probleme te poslati zamjenu već sljedeći dan.

Za sve proizvode za koje dajemo jamstvo vrijede jamstveni uvjeti navedeni na računu. Kupac je dužan čuvati račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda. U slučaju kvara i drugih mogućih nedostataka obvezujemo se da ćemo izvršiti popravak ili zamjenu proizvoda u razumnom roku sukladno Zakonu o obveznim odnosima.
Kupac se po primitku robe obvezuje prekontrolirati isporučenu robu i sve vidljive nedostatke prijaviti odmah, a najkasnije u roku 3 dana. U slučaju da je do oštećenja došlo u transportu, odmah prijaviti odgovarajućoj dostavnoj službi za daljni postupak. U protivnom gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada.
Reklamacije na kvalitetu ili kvantitetu isporučene usluge prihvaćamo u roku 15 dana izvršene usluge. Reklamaciju možete prijaviti pismeno ili e-mailom. Za sve ostale primjedbe stojimo Vam na raspolaganju te nas uvijek možete kontaktirati.
Ne odgovaramo za krivo naručenu robu.
U slučaju povrata krivo naručene robe kupac snosi manipulative troškove od 20% vrijednosti robe. Roba se vraća isključivo o trošku kupca.Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom.
Povrat mora biti unaprijed dogovoren.
Envision d.o.o. obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici Envision d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Osobni podaci Kupca poznati su samo tvrtki Envision d.o.o., koja se obvezuje da će ih koristiti samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje.Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promijeniti pristupnu lozinku ili opće podatke.

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Sjedište:
ENVISION d.o.o.
Ožujska 23
10000 Zagreb
HRVATSKA

Ili elektronski putem kontakt forme koja se nalazi ovdje: KONTAKT

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.​​ Molimo Vas da u prigovoru navedete svoje podatke:

Ime i prezime:
Adresa za dostavu odgovora:


it-lager.com koristi kolačiće radi analize korištenja web stranica te unaprijeđenja Vašeg korisničkog iskustva.