Izbornik
Vaša košarica

Uvjeti korištenja

Pregled uvjeta prodaje i poslovanja
Kupac može odabrati jedan od sljedećih načina plaćanja:
1. AVANSNA UPLATA: Uplata na žiro račun ENVISION d.o.o. HR8524840081107693326 otvoren kod RAIFFEISENBANK AUSTRIA.
2. LEASING: Za veće narudžbe nudimo i financiranje kroz leasing opciju u dogovoru s vanjskom leasing kućom. Za više detalja slobodno nas kontaktirajte.

Dostava
Dostavu vršimo kurirskim službama DHL Express, DPD i FedEX. 

Reklamacije
Kupac se po primitku robe obvezuje prekontrolirati isporučenu robu i sve vidljive nedostatke prijaviti odmah, a najkasnije u roku 3 dana. U slučaju da je do oštećenja došlo u transportu, odmah prijaviti odgovarajućoj dostavnoj službi da daljni postupak. U protivnom gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada.
Reklamacije na kvalitetu ili kvantitetu isporučene usluge prihvaćamo u roku 15 dana izvršene usluge. Reklamaciju možete prijaviti pismeno ili e-mailom. Za sve ostale primjedbe stojimo Vam na raspolaganju te nas uvijek možete kontaktirati.

Izjava o jamstvu
Za sve proizvode za koje dajemo jamstvo vrijede jamstveni uvjeti navedeni na računu. Kupac je dužan čuvati račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda. U slučaju kvara i drugih mogućih nedostataka obvezujemo se da ćemo izvršiti popravak ili zamjenu proizvoda u razumnom roku sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

Unos i prijenos osobnih podataka
Envision d.o.o. obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Envision d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Osobni podaci Kupca poznati su samo tvrtki Envision d.o.o., koja se obvezuje da će ih koristiti samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje.
Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promijeniti pristupnu lozinku ili opće podatke.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA
Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Sjedište:
ENVISION d.o.o.
Ožujska 23
10110 Zagreb
HRVATSKA

ili elektronski putem kontakt forme koja se nalazi ovdje: KONTAKT

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

​​Molimo Vas da u prigovoru navedete svoje podatke:

Ime i prezime:
Adresa za dostavu odgovora:


Zahvaljujemo na povjerenju.

it-lager.com koristi kolačiće radi analize korištenja web stranica te unaprijeđenja Vašeg korisničkog iskustva.