O nama

Sa više od 20 godina iskustva u IT branši možete se pouzdati u nas i opremu koja će vam biti isporučena.
Sva oprema koju nudimo je maksimalno održavana, zadovoljava najviše standarde te potječe isključivo od vodećih svjetskih proizvođača. Zbog kritičnosti svog rada oprema je redovno testirana i održavana te se takva isporučuje krajnjem korisniku.

Bez obzira tražite li rješenje za realizaciju određenog zahtjeva ili rješenje za ispunjenje ograničenog financijskog budžeta, naš iskusni i tehnički usmjereni tim može vam pomoći u konfiguraciji ili nadogradnji servera, storage sustava ili mrežnog rješenja prema vašim potrebama.

Kao dio izvrsne podrške nakon prodaje, pružamo jamstvo na zamjenu opreme u trajanju od 1 do 3 godine, sljedeći radni dan (1-3 radna dana za Europu) za sve naše obnovljene rabljene servere, storage sustave, mrežni segment i komponente. Također nudimo besplatnu daljinsku podršku za vrijeme jamstva. Bilo da se radi o direktnoj telefonskoj podršci ili podršci na daljinski pristup, pomoći ćemo vam da konfigurirate bilo da imate problema s poteškoćama u konfiguraciji hardware-a ili imate poteškoća s povezivanjem opreme na vašu postojeću infrastrukturu.

U svakom slučaju, možete računati na maksimalnu razinu usluge i korisničke podrške s naše strane. Kako većina našeg tima dolazi direktno iz IT branše, jako dobro razumijemo stroge rokove i projektne obveze koje se moraju poštovati. Neki od naših većih korisnika koji su nam povjerili svoje povjerenje su banke i financijske institucije, muzeji, bolnice, velike prehrambene industrije te ćemo kao takvi nastaviti težiti biti još bolji.
 

ISO Certifikati naših dobavljača

ISO 9001: 2015
U suradnji s dobavljačima isporučujemo samo visokokvalitetnu obnovljenu opremu na potpuno zadovoljstvo korisnika. Kontinuirano praćenje ključnih mjera učinkovitosti, uključujući povratne informacije od kupaca osigurava održavanje kvalitete proizvoda i usluga nakon prodaje. Svi uočeni nedostaci, bilo da se odnose na proizvode ili usluge distribucije, brzo se nadoknađuju i ispravljaju tako da kupci budu uvijek u potpunosti zadovoljni ishodom bilo kakvih rezultirajućih radnji te mogu biti sigurni da će se spriječiti bilo kakvo buduće ponavljanje istih. Sustav upravljanja kvalitetom i ova politika komuniciraju se sa svim zaposlenicima i pregledavaju se u odgovarajućim intervalima kako bi se osiguralo da su i dalje primjereni potrebama poslovanja.


ISO 14001: 2015
Naši dobavljači posvećeni su smanjenju utjecaja svog poslovanja i povezanih poslova na okoliš – kako lokalno tako i globalno. Poslovni model zasnovan je na kružnoj ekonomiji i stoga je od početka ekološki prihvatljiv model, u smislu recikliranja i ponovne upotrebe IT opreme koju nudimo. Postavljaju se ciljevi za poboljšanje, a kad je to moguće i upotrebe prirodnih resursa tvrtke za povećanje recikliranja i održivosti. U skladu sa svim zakonima o zaštiti okoliša koji se odnose na tvrtku, aktivno se promiče pozitivna poruka zaštite okoliša među kupcima.


ISO 27001: 2015
Radeći u tehnološkom sektoru, naši dobavljači su posvećeni ispunjavanju primjenjivih zahtjeva za osiguravanje informacijske sigurnosti te su posvećeni osiguravanju postizanja ciljanog rezultata upravljanja za dostupnost, cjelovitost i povjerljivost podataka u skladu sa svim važećim zakonima i propisima. Svaki član osoblja mora biti posvećen zaštiti podataka te svi zaposlenici trebali bi se upoznati s ovom politikom i osigurati da se sve operacije izvode u skladu sa sustavom upravljanja informacijskom sigurnošću. Zahtjevi za sustav upravljanja informacijskom sigurnošću integrirani su u poslovne procese. Stalno praćenje performansi osigurava održavanje i poboljšanje informacijske sigurnosti primjenom poboljšanja gdje god se pojavi prilika.


Sjedište tvrtke:
Envision d.o.o.
Ožujska 23
10110 Zagreb
HRVATSKA/CROATIA

Kontakt:
Telefon: +385 95 22 444 22
E-mail: info[at]it-lager.com

Dodatne informacije:
Direktor društva: Mario Hrgović
Sud upisa u registar: Trgovački sud u Zagrebu pod brojem 081030617
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
IBAN: HR8524840081107693326 kod RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d.
SWIFT: RZBHHR2X
MB: 04547101
OIB: 76909635090
EU VAT: HR76909635090

© IT Lager 2016-2021. Powered by Envision Solutions - Envision d.o.o. Zagreb, Hrvatska.
Navedene cijene prikazane su bez uključenog PDV-a te se isti obračunava pri završetku narudžbe. Opis, slika i cijena ovdje opisanih artikala su informativni i nisu službena obvezujuća ponuda. Iako pokušavamo biti što precizniji u opisu proizvoda, zbog mogućnosti pogreške u sustavu koji više puta dnevno osvježava podatke, ne možemo odgovarati za pogreške u unosu opisa, slike ili cijene. Točnost kao i raspoloživost artikla potvrđujemo nakon obavljene narudžbe, odnosno službenom ponudom na upit.