Zašto razmotriti nabavku obnovljene opreme?
Pojedinci i tvrtke diljem svijeta razmatraju i koriste obnovljenu tehnologiju zbog brojnih prednosti koje ona može ponuditi.
Rabljena tehnologija pruža ekonomičnu i ekološki osviještenu alternativu koja postaje sve popularnija među potrošačima i IT stručnjacima.

Ušteda obnovljenog hardvera
Jedan od primarnih razloga zašto se potrošači i IT stručnjaci okreću tržištu rabljenih strojeva jesu značajne uštede troškova koje ono nudi. Tipično, obnovljena elektronika, kao što su poslužitelji i IT hardver, imaju puno niže cijene u usporedbi s njihovim potpuno novim alternativama.
Ovo predstavlja atraktivnu priliku za pojedince i tvrtke koji žele maksimizirati svoj proračun bez kompromisa u kvaliteti.

Poboljšajte svoj utjecaj na okoliš ponovno korištenom elektronikom
Utjecaj onoga što kupujemo na okoliš sada je glavni prioritet. Odlukom za ponovno korištene proizvode igrate ulogu u kružnom gospodarstvu - dajući drugi život funkcionalnim uređajima koji bi inače mogli završiti na odlagalištu.
Ovaj održivi izbor u skladu je s rastućom sviješću o potrebi za ekološki prihvatljivim postupcima u tehnološkoj industriji.

Certificirana kvaliteta i pouzdanost obnovljenog
Suprotno uobičajenim zabludama, obnovljena tehnologija prolazi rigorozne postupke testiranja i certifikacije. Certificiranai servisni tehničari temeljito pregledavaju, popravljaju i provjeravaju funkcionalnost svakog uređaja, osiguravajući da zadovoljava industrijske standarde te su više nego sposobne za postizanje visokih performansi.

Jamstvo i podrška
Mnogi rabljeni proizvodi dolaze s jamstvima koja kupcima daju mir. Ovo se jamstvo često uspoređuje s onim što proizvođači nude s novim proizvodima, rješavajući zabrinutosti o potencijalnim problemima i pružajući podršku u slučaju bilo kakvih nepredviđenih problema.
IT stručnjaci mogu s pouzdanjem integrirati obnovljene poslužitelje i hardver u svoje sustave, uz jamstvo pouzdane podrške nakon prodaje.

Moderna tehnologija visokih performansi
"Ponovno korišteno" ne znači nužno zastarjelu tehnologiju. Zapravo, uobičajeno je pronaći novije modele i hardver visokih performansi na tržištu preprodaje. Za tvrtke koje žele nadograditi svoju IT infrastrukturu bez ugrožavanja performansi, dostupnost ponovno korištenih poslužitelja i računalnog hardvera nudi uvjerljivo rješenje.
2019. proveden je istraživački projekt sa Sveučilištem u istočnom Londonu, testirajući performanse ponovno korištenih poslužitelja u usporedbi s novima. Ova je studija dokazala da, s pravom konfiguracijom, obnovljeno funkcionira jednako dobro kao i novo, kako u pogledu učinkovitosti tako i performansi. Studija je također pokazala da je obnovljeno sposobno nadmašiti novo. To znači da odabirom obnovljene tehnologije tvrtke ne moraju raditi kompromise u pogledu učinkovitosti ili performansi.

Specijalizirana obnovljena IT rješenja
Obnovljeno tehnološko tržište zadovoljava širok raspon potreba, uključujući prilagođene konfiguracije i rješenja za IT profesionalce. Bilo da tražite poslužitelje, računalni hardver ili specifične komponente, tržište ima raznolik izbor kako bi zadovoljio zahtjeve raznih industrija i aplikacija.

Održiva IT rješenja
Slučaj za razmatranje obnovljene tehnologije je jak, s prednostima u rasponu od uštede troškova i ekološke odgovornosti do certificirane kvalitete i pouzdanosti. Bilo da ste kupac koji traži odličnu ponudu ili IT profesionalac koji traži proračunski prihvatljiv hardver visokih performansi, tržište rabljene tehnologije pruža uvjerljivu alternativu kupnji novih uređaja.